Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen jag träffar på gud


så tror jag knappast att det är en människa

i en vit skrud

Att den ser ut som jag och du

Snarare som ett oförklarligt väsen som i vanliga fall

inte syns

Men som nu tittar fram för att ha det lite kul

Leka med våra sinnen och minnen

Skoja lite med de värsta svinen av oss som egentligen

borde sitta inlåsta i en bur

Så om jag träffar på ett sådant väsen till gud måste jag

vara lyckligt lottad och ha världens tur

Ja, bara inte detta väsen är sur på mig för någonting

som jag inte har gjort

För då har jag istället världens otur..

Den dagen jag träffar på gud?!

Ken Cassel
10/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-10 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel