Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tuff och självgod ängel


kom ner från himmelen den blå

för att dig hälsa på

Och inte bara det

Älska dig lika så

För han säger till dig efter att han har landat bredvid dig

med sina stora förtjusande fjäderbelagda vingar

Ja, jag är här nu för att skydda dig ifrån all ondska

Ifrån all ondo

Så jag finns här nu i din skugga

Så om du blir utsatt för någonting vad som helst

så behöver du bara tänka på mig

så kommer jag genast för att dig skydda

genom att på det onda ta mig en liten tugga

Så slappna av nu och känn dig som en av de där trygga

För om någon vill dig något ont så är det jag som kommer

att bli en av de där stygga

Och det vill dom inte, om de är smarta

För här ska ingen dig gå och hata då du inte har gjort

en fluga förnär

Så ta det lugnt nu

Din skyddsängel är här...

En tuff och självgod ängel!

Ken Cassel
10/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-10 05:10



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra ordat/ kram
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel