Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ring så spelar vi!


Jo, hej önskeradion

Om jag fick önska mig en låt så skulle det vara

Come cover me, med Nightwish på plattan `Wichmaster´

För vilken underbar röst hon har och vilken underbar låt

Ja, jag blir alldeles rörd

Förlåt

Jag menar känslomässigt störd

Förstörd!!!

Och det är gott bara det...

Ken Cassel
10/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-10 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel