Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontant dravel


Vi

 

 

 

 

 

 

livet
är en film
utan pauser
varje scen rullar på
vare sig det finns innehåll
eller ej
tiden tickar
hjärtan bultar
det bara går
rullar på
genom dalar
över berg
den stannar ej
förrän
allt är slut

vi mår bra
vi är ledsna
vi har ont
vi njuter
vi skrattar
vi gråter
vi lever
vi dör

vi är ensamma
vi finner vänner
vi faller
för kärleken
vi älskar
vi såras
vi lämnas
vi är ensamma
vi känner smärta
vi överlever
vi finner någon ny
vi finner lycka
vi återupprepar i värsta fall
i bästa fall
håller vi fast vid lyckan

vi jobbar
vi är lediga
vi sover
vi super
vi knullar
vi äter
vi skiter
vi lever
ibland utan att leva

tiden tickar
trots att den tycks stå still
ibland
livet lever
trots att vi inte lever alls

jag är här
du är här
om du läser detta
vi lever
just nu
men hur vi mår
är olika
det vet endast du

olycklig
lycklig
kär
miserabel

vi är här

så lev nu
lev idag
för imorgon
kanske allt
är försent

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-10 23:57



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Mycket bra skrivet. Sant och tänkvärt om livet.
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP