Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud vill att jag berör

Jag ser Gud när jag möter min blick
I spegeln
Ögonen betraktar mig
Ser rakt igenom min innersta hemlighet
Precis där jag står
Anklagande
Kärleksfullt
Kräver engagemang
Kräver lyssnande
Gud vill närhet
Att jag blir en människa som berör
Att jag bryr mig om hans skapelse
Att jag gör mitt bästa av mitt liv

Det blev ansträngt
Gud, vad tror du om mig?
Du hoppas för mycket




Fri vers (Fri form) av Agneta Westerberg VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2015-01-11 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agneta Westerberg
Agneta Westerberg VIP