Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hus

Hus som ingen
bebor eller älskar
antar en sorglig
skepnad

De kan stå i många år
ruva på sina minnen
sörja sin brist på kärlek
innan de jämnas med marken

Det är nog bara så att hus
är som folk




Fri vers av stenhur VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-01-12 07:42



Bookmark and Share


  Njord
Bra liknelse och vackert formulerat
2015-01-12

    Lena Söderkvist VIP
Snyggt reflekterat! (Har också skrivit en husdikt, ej publicerad här än)
2015-01-12

  Nanna X
så sant. en del hus uppför sig som folk också, andra snarare som gengångare...
2015-01-12

  Kurtz
tomheten väntar
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP