Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att jag älskar dig


Men känner mig inte riktigt säker ännu

Säker på mig själv

De känslor som jag har

För om jag lägger ner min tid och själ på dig

Kommer du då att stanna kvar vid min sida

för en längre tid

Eller är du den där tjejen som bara drar så fort något

bär emot

Ja, det måste jag först ta reda på

Tycker ju att du är så underbar och vill att det

ska vara vi två

Men om allting skiter sig är det jag som i slutändan

åter igen får stå där ensam kvar och lida

och börja om igen

För jag vill ju så gärna hitta mig en hjärtevän

En liten stjärna så glittrande klar

Och frågan är nu om du är den lilla stjärnan

För jag tror att jag älskar dig!

Ken Cassel
12/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-12 12:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppas att lyckan är på din sida!
2015-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel