Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fantasins evighet

 

Du dansar mina drömmar

i en natt så ljus och klar

frånvaron tynger mitt bröst

men i drömmen är du kvar

 

I kväll är snöfallet mitt hopp

i en flinga finns det nog

känslor som har gått i stå

virvlar upp från traktorns plog

 

Det är kallt runt mitt hus

men i drömmen är du het

vill inte vakna än,

bara stanna med dig

i fantasins evighet.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-13 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefin Peter..
2015-01-13

    ej medlem längre
Så ljuvt, jag lämnar den här dikten med ett leende på läpparna. Tack!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP