Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En påskdikt!

Påsken är här i mitt hus, jag skuttar glatt runt äggen.
Hararna skakar på öronen när jag hoppar in i väggen.
De förstår ju inte att choklad minsann ger vitalitet.
Alla missbrukarna vet, det är ju ingen stor hemlighet.
Andra äter gärna vingummi, kanske en seg råtta eller två.
Men för mig är det bara choklad som gäller, så det så.
Jag borde nog lägga band på mig, kanske träna en aning.
När jag ställer mig på vågen, blinkar den en varning.
Men vem bryr sig? Varför inte leva livet fullt ut?
Choklad eller inte? Vårt liv är iallafall snart slut.




Fri vers av Calendula
Läst 1390 gånger
Publicerad 2006-04-09 14:04



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Hahaha!!
en trudilutt i bokstäver och ord
ser till så varje smilband blir smord. :-)
2006-04-09

    Liffner....
Det ligger faktiskt något i det
2006-04-09

  Sjörövarbabe
Haha! Du är ju fan sjuk i huvet söto =D Älskar dina humoristiska dikter. Men måste erkänna att jag längtar efter att läsa en lite mer allvarlig snart. Det är de som verkligen visar din talang, anser jag.
2006-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Calendula
Calendula