Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Än känner jag doften från ditt ny tvättade hår.
Finns fortfarande kvar efter alla dessa år.
Och kvar i mitt hjärta finns nu ett gapande sår.
Leende försöker jag dölja hur jag mår.
Minns hur du somna in i denna tragiska vår.





Bunden vers (Rim) av miramin
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-13 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin