Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

 


Mina kupade händer räcker inte längre till.
För salta tårar,rinner nedför mina kinder.
Där varje droppe är fylld av kärlek
av längtan och saknad.
En själ fylld med små fragment av minnen.
Salta tårar och ett hjärta som slår för vår kärlek.

 


Och som en klump i halsen finns du kvar och gör lite ont.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 359 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2015-01-14 01:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark gumman, ditt diktarjag kramas om <3
2015-01-16

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord av saknad, som känns...mycket fint beskrivet...
2015-01-14

    Dan Myrbeck
Berörande och bra!
2015-01-14

  Johan-70
Du beskriver känslor med en sån precision. Tack.
2015-01-14

  Maria Sundelin VIP
Berörande
Kramar
2015-01-14

    Birgersdotter VIP
Vemodigvackert
2015-01-14

  Lars Hedlin
Så innerligt i vemods ton som tar sig rakt in i själ och hjärta! Kram
2015-01-14

    ej medlem längre
Ah så det gör ont inom en, du har fångat detta så berörande fint.
2015-01-14

  louisegirl
Så vackert skrivet, om saknad <3
2015-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vackert om längtan och saknad.
2015-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
2015-01-14

    ej medlem längre
Underbara är dina fina ord om saknad, du skriver så det känns..
2015-01-14

    ej medlem längre
I know this pain..too well.
2015-01-14

  ULJO
Mycket bra skrivet om längtan
2015-01-14

    ej medlem längre
Saknad i kärleken.. Fint skrivet ;)
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love