Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig...



fukta mina sinnen
med ditt leende


strö stjärnglitter
över mina nakna
bröst



brännmärk mina
höfter med dina
heta kyssar


möt mig
med bultande
längtan



såsom jag
fångar din
puls


precis vart du
vill


fukt-rusat
alldeles tätt
intill





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 239 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-14 16:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2015-01-17

  Lars Hedlin
Helt underbart sensuellt och längtandes vackert :)
2015-01-16

    ej medlem längre
Vackra sensuella ord.
2015-01-14

  louisegirl
Så jättefint, ömt och kärleksfullt skrivet...
2015-01-14

  älvdans
Härligt skön i känslan ... läser om å om igen ...
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell