Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi gör varann...



jag njuter
varje sekundmillimeter
av din sammetslena
hud


låter mina
fingertoppar
och min tunga



skulptera dig
ännu vackrare
ikväll


i samma andetag
som du penslar mig
lycklig






Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-01-14 17:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evighets vackert och ömt :)
2015-01-16

  älvdans
Åh Kvinna !!!! Du målar orden så underbart .... Färgprakt i mitt sinnets vrå
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell