Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med i diktsamlingen #poesimotrasism


#Jordisk

 

Klotet skiljer inte ut
Här är väl inget mänskligt "främmande"?
En måne, sol och jord

Vi är en kultur, en jordisk
som tar form i färger, länder, seder
Här kallas den för "nordisk"

Svalka dig i norrskenet vid Vindelälvens strand
och ge mig värmen

från din ökensand




Fri vers (Fri form) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-14 18:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2015-02-08

  Eva Langrath VIP
Gillas skarpt
2015-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)