Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilket behov är störst?


Livet

Livet behöver mat
Livet behöver dryck
Livet behöver tankar
Livet behöver känslor
Livet behöver sömn
Vilket klara vi oss utan längst?




Prosa av Berth
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 04:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Vet inte om jag törs prova...:-)
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth