Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor


Sömn och drömmar

Vi behöver drömmar.
För att drömma behöver vi sömn.
Varför förunnas man inte sömn.
Utan sömn blir det bara dagdrömmar.
Kan man dagdrömma på natten?
Givetvis men det blir ingen riktig dröm,
bara en vakendröm.




Fri vers av Berth
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-15 05:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sömnen och drömmarna är ett måste.I alla fall för mig!
2015-02-07

    prima donna
Kluriga frågor. Drömmar behövs absolut
2015-01-28

  Nanna X
dagdrömmar på natten kan vara mycket intressanta. det är då man kan flyga...
2015-01-28

  Marianne Räf
Kloka frågor! Hoppas det
finns kloka svar till dem...
2015-01-16

  ResenärGenomLivet
Tycker om dina tankar här...det får jag fundera vidare på...speciellt vad man kallar dagdrömmar på natten...
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth