Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampar i klaveret


då grodorna hoppar ur munnen på en

Men kommer genast på sig själv då man genant

säger till alla lite blygsamt

Förlåt

Men har jag gjort bort mig nu igen

Fan också

Det blev så fel

Och jag som bara ville vara eran allas vän

Efter det kommer gråten...

Trampar i klaveret!

Ken Cassel
15/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-15 05:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog ingen som är felfri...
man får bara säga förlåt och gå vidare...
2015-01-15

  Peter Olausson VIP
ja, fel gör vi alla och det är lätt att såra. Men den som vill vara vän blir också "upptäckt", av de som det kan vara en verklig anledning att vara vän med.
2015-01-15

  Berth
Fint och enkelt förklarat En sak som någon gång händer oss alla någon gång. I varje fall vi som har lite oroliga grodor
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel