Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till evigheten.

Jag tror att jag har förlåtit dig även i mitt hjärta.
Jag är beredd att släppa dig, låta dig gå.
Så min vackra, flyg mot ljuset och få frid.
Lämna mig här.
För jag är stark, du gav mig gåvan att älska.
Och med den gåvan kvar här inom mig kan jag leva lyckligt.

 

Så vänd dig nu om och gå.
För du vet jag älskar dig härifrån och till himlens evighet <3




Fri vers (Fri form) av Angel of love
Läst 448 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-15 08:14



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Oändligt vacker!
2015-01-18

    ej medlem längre
Så fantastiskt fint.
2015-01-17

    ej medlem längre
Vackra rader om kärlek som bara du kan!
2015-01-17

  Ronny Berk
underbar bild till den fina poesin, ja !
2015-01-17

    ej medlem längre
Vackert så tårarna vill tränga fram.
Kram till dig
2015-01-16

  Henning Hson
Vackert värre...
2015-01-16

  Lars Hedlin
Stark som attan och berörande i hjärtat!
2015-01-16

  Gisela Nordell
Fina rader om själslig kärlek genom tiden
2015-01-16

  ULJO
Ljuvligt vackert
2015-01-15

    ej medlem längre
Det bor så mycket kärlek i dina fina avskedsord här, berörande vackert..
2015-01-15

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart vackert...ord så fulla av kärlek...
2015-01-15

  Johan-70
Den här texten går in i min hjärna och fyller mitt hjärta med sorg.
Men så jävla vackert.

2015-01-15

    Dan Myrbeck
Vackra ord!
2015-01-15

    ej medlem längre
Berörande ord..
2015-01-15

  louisegirl
Smärtsam <3
men oändligt vackert skrivet
2015-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket berörande vacker text som tar sig in i hjärtat.
2015-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Går rakt in i själ och hjärta!
Texten sjunker in och väcker tankar och känslor.

2015-01-15

  Maria Sundelin VIP
Vackert och smärtsamt.
Kramar
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love