Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte hur det börjar, bara hur det slutar

Lekfulla sugna tungor och händer, mot varandra

Viskar i ditt öra

Tungan på din hals ditt lår och kön
Fastbunden i vilja och lust

Pisksnärtar blandas med dina stön
Piskans smekning mot rygg och ben

Särade dina ben genomträngande men inget intrång

Njutning i känslig ställning ber om mer
Bunden. Naken. Nu mot golvet

Piskrapp. Mun mot kön
Vått och smakrikt viskandes om viljan

Belöningen kommer
Din ljuvliga kropp skakar
Okontrollerat men härligt




Fri vers av Henning Hson
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-01-15 17:24



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilken passion!!
Denna får en att vilja sluka hela alltet och omfamna lustens tungor till oändliga höjder av njutfyllda begär.
2016-01-24

  DominiQueen
Jesus... Du skriver... Jag ryser... Words.... Bravo..,
2016-01-08

    Bo Malte
man kan känna Larses ande vila tung.....
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson