Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖRN nr 2 : Både Bortblåst och Bortregnad

 

 

 


Först tror ballerinan att hon har blåst bort...


Snart misstänker hon att hon dessutom har regnat bort...



Kanhända var det bara världen som spolades fram?


Alternativt ballerinans oro som spelades in?



Vindlande vackert blev det i varje fall!

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 17:27



Bookmark and Share


  Nanna X
jo det blev det, vindlande vackert!
2015-01-16

  TrollTörnTrappan VIP
Tappa bort både det ena o andra... (Butiken här håller just på att sälja ut/slut sina varianter med pepparkakskaka kring chokladen istället för det vanliga ljusa.)

2015-01-16

    prima donna
går man omkring på tå är det nog lätt att tappa balansen :) ...blev plötsligt sugen på chokladkex
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP