Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bara undrar

Jag undrar:

Vad händer med allt detta
den dag jag är borta?

Kommer vårblåsten
ännu att riva upp gatornas damm?

Kommer nya tussilago
att lysa i dikena?

Jag bara undrar.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-15 20:50



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Troligtvis kommer allt att fortgå som om inget har hänt. Jorden snurrar sina varv, årstiderna kommer och går...

Vilken fin bild på tussilagon! Kontrasten mellan det gula och det smutsbruna är tilltalande!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP