Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Känner den nu..




den där
saknaden



när man inte
hittar sig själv




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 214 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-16 10:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hög igenkänningsfaktor i dina fina ord..
2015-01-19

  Connie
Den känns verkligen!
2015-01-18

    ej medlem längre
Fint! Känner igen..
2015-01-18

  ULJO
Tungt kan det kännas ibland och jag lider med dig. Din text berör djupt
2015-01-16

    Dan Myrbeck
Berörande, tänkvärt.
2015-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Berör på djupet!
Att finnas till och ändå inte.
2015-01-16

    ej medlem längre
Fint fångat i gråtonig känsla,
2015-01-16

    ej medlem längre
Få ord men mängder av starka känslor strömmar från din fina text.
2015-01-16

    ej medlem längre
Berörande..
2015-01-16

  Lars Hedlin
Känner så väl igen detta! Kramar i värme till dig <3
2015-01-16

  älvdans
Känner den ... rakt genom dina väldiktade ord .. när tanke å känsla sammanförs ...
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell