Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden helar alla sår


Men ärren de finns kvar

Består

Dom kanske inte syns utåt sett men de finns där

Garanterat

Tragiska händelser i ens liv och historia som satt

sina spår på både kropp och själ

Dom ärren som man får lov att leva med..

Tiden helar alla sår!

Ken Cassel
16/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-16 14:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ärren finns kvar och påminner om det man tagit sej igenom...
2015-01-18

  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt!
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel