Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbor


om i ett annat liv
och hungern för varann
satt längst ut på grenarna
och det bara var
en och en halv längtan
till att bli drabbad
och en grön och sakta
vissling ginge genom trädet
och en önskan vore en
klänning dragen över
huvudet av varsamhet
och två tunga päron
av skönt och länge
bara skulle vara en
tunn vittring från
verklighetens låga
hjärtslag

då skulle vårt träd le
sina många grenars
leende
och en ryttare stanna
vid foten av trädet
och hästen beta
medan ryttarens panna
hälsar solen
och båda är en
paus av äventyr
och barken i mig
och bladen i dig
som sav som i en
ihålig stam av ensamhet
ännu ler våra
många drömmars
leende






Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-16 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP