Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden brann

I mörka gläntan lyser värmen.
En avskild plats.

Nattens mörker visar stjärnor
Ett skådespel alla vill se.

Dölj din önskan
Slut dina ögon
Du har ett grepp om mig

Redan från början
Ett grepp så hårt
Går inte slita isär

Men ditt hjärta förblir svalt
Min kärlek kan inte förneka

Dina ord säger mer




Fri vers av Henning Hson
Läst 603 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-16 19:06



Bookmark and Share


  Zandor
bedövande vackert!
liksom det fulla bullfatet som skapar tro och hopp! bravo
2016-05-11

  Ninananonia VIP
Vackert och berörande...
2016-04-15

    Bo Malte
Så fint skriftat! Bravo! //kram
2016-02-11

  Maud Louise
Vemodsvacker!
2016-01-27

  soligajag_1 VIP
En stark längtan att få känna sig
hel och själen får lusten
att falla på plats.
2016-01-19

  överlevaren VIP
Glödheta ord som bränner...
Bra ordat!
2016-01-11

  Linda CH VIP
Vacker och vemodig!
2015-12-15

  Margit Grell
Vacker text!
2015-05-10

  hjortfot
Vackert!
2015-05-06

  Mysiga Moa
Gillar denna skarpt!
"Nattens mörker visar stjärnor
Ett skådespel alla vill se. "
-Så himla bra!
Jag tycker om ditt bildspråk & att du uttrycker känslorna så väl.
2015-02-22

  Magica VIP
Vemod som berör.
2015-02-20

  Tess74
Fint
2015-02-18

  Teija Majava VIP
Vackert! :)
2015-01-24

    ej medlem längre
Sköra och nakna ord. Mycket vackert.
2015-01-22

  Connie
Vemodsvacker längtan!
2015-01-17

  Angel of love
Väldigt vackert skrivet.
2015-01-17

  älvdans
Vackert... nära i känslans mitt...
2015-01-16

    Bo Malte
Gillas mycket! Speciellt frasen "ett grepp så hårt"...
2015-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, sorgsen text om obesvarad kärlek!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson