Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så älskad.

 

Från toppen av mina tår placerar du din kärlek.
Upp över mina vader.
Du virvlar runt mina höfter.
Över min midja fyller du på med kärlek och smek.
Upp och över mina revben spelar du en ballad,smekandes över min hals och nacke.
Kraftigt fyller du mina armars ådror med ömhet.
Och med dina läppar och din tunga försluter du kärleken inom mig.

Den kyss som ger mig trygghet.

För om du vill bli älskad?
Älska!




Fri vers av Angel of love
Läst 374 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-01-17 03:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älska är det världen behöver.
2015-01-22

  Johan-70
Då är du på rätt plats Angel <3
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Fin, särskilt aforismen på slutet!
2015-01-19

  Teresia Ridell
Älskvärt och underbart skrivit !
2015-01-19

  Connie
Så vackert om kärlekens inneboende styrka!
2015-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt...och du avslutar med något mycket tänkvärt...
2015-01-18

  Fem hjärtan VIP
Så varmt ömt och vacker!
2015-01-18

  Johan-70
Och älskar gör du,så du är älskad från tå till topp.
Gillar texten.
2015-01-17

  Rise Little One
Varma ord om kärleken...
2015-01-17

    ej medlem längre

Kärlek!


..o lite borta med vinden känsla:)
2015-01-17

    ej medlem längre
Mjuka och varma är dina fina ord.
2015-01-17

  Lars Hedlin
Just så är kärleken som bäst! kram <3
2015-01-17

  louisegirl
Så vackert ömt...
2015-01-17

    ej medlem längre
Kärleken strålar om dig och som vanligt delar du med dig - fint..
2015-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek regerar i din vackra text!
2015-01-17

    ej medlem längre
Vackert!
2015-01-17

  ULJO
Kärlek och åter kärlek. Vackert
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love