Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna på "el condor pasa" (youtube)


Rojas höjder

Släpper taget och kastar mig ut
Breda vingar bär mig iväg genom dalens höjd
Frihetens enkelhet är okomplicerad och lätt.
Inget dragtyg som motar bara vinden som ler
Varma möten tilltalande blickar

Här vill jag vara!

Njuter av lukter och kärleksblickar
Gåshuden breder ut sig över min kropp

Eufori, välbefinnande lusten finns
Är det så här man ska känna
Jag mår bra, så underbart




Fri vers av Henning Hson
Läst 315 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-17 11:24



Bookmark and Share


  agneta pichler
Vaken klar ren känsla
Lycka välbefinnande
2016-01-21

  Blåbäret
Utan motstånd lyssnas friheten in.
Flöden ur musik blir till känslor som formar ord omkring ett ögonblick av genuin livslust. Smittsamt :)
2015-02-17

    Bo Malte
Allétetrassen gillas mycket!
Man känner att man lyfts med...
2015-01-21

    ej medlem längre
Jag tycker om El Condor Pasa...och jag tycker om dina ord här. Mycket.

2015-01-18

  älvdans
positiva vibbar ... fyller i härlig text
2015-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson