Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en befrielse att släppa taget, kontrollen.......bli mera fri


Insikter bär frukt


Bortom all kontroll
kan jag inte mera
gå vilse

Ju mera jag släpper
de strama tyglarna

ju mera går jag fri
mot ett nytt
medvetande.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 1314 gånger
Publicerad 2006-04-09 17:43



Bookmark and Share


  noname_realmind
Helt rätt: släpp tyglarna -
och bli fri! :))

Du har fångat det fint här.
2006-04-13

  Karin D
helt underbar...och helt rätt
Kram
Karin
2006-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg