Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske på gränsen till överkurs för ett forum som detta, men vill tro på att det finns fler som förmår se de aspekter mitt flöde förmedlar ... inklusive cynism och ironi ...


Om jag nu lyckats så många gånger i mitt liv ...

... och har ansetts vara så där
alldeles supersmart
på alla sätt och vis  ...

... hur kommer det sig då
att jag är där jag är
här och nu?

- Det är liksom
alldeles för otänkbart
för att vara trovärdigt ...

Mitt svar
när jag får till mig
sådana repliker är ...

- Tro mig!
Allt,
precis allt
och långt mycket mer därtill
är möjligt ...

... with a little help from 
some of ones friends ... 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-01-18 05:29



Bookmark and Share


  WyS VIP
Du ser verkligheten utan illusioner....Modigt och smärtsamt!
2015-01-18

    Lars J
Morgondikter är alltid bäst, och vad vore livet utan andras närvaro och ett ömsesidigt utbyte av erfarenheter?
2015-01-18

  Ingrid Trolle
Om allt är möjligt
vet jag inte "hur
myckt mer därtill"
är. Allt beror väl på
var den betryckte
befinner sig i livet.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP