Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från henne till en vän.


Du behöver inte.

Hon förstår mer och mer, hon har lärt sig läsa texten som står gömd bakom raderna.
Orden som slår mot hennes hjärta, som skär rispor i hennes hud.
Hon förstår, du behöver inte ens säga det till henne.
Du behöver inte se in i hennes ögon och säga att det blir bäst så här.
Inte heller behöver hon se din ryggtavla när du åter tar stegen ifrån henne.

Hon bara viskar ett tyst

Hejdå




Fri vers av Angel of love
Läst 336 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2015-01-18 05:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du piskar in smärtan och du berör.
2015-01-22

  Johan-70
Ögonen tåras...
2015-01-21

  Lars Hedlin
Gör ont att läsa......
2015-01-20

  Maria Sundelin VIP
Sorgligt
Kramar
2015-01-19

    Dan Myrbeck
BerörandeBra
2015-01-19

    ej medlem längre
Smärtsamt och vackert!
2015-01-19

  Connie
Griper tag. Gör verkligen ont i mig! Så igenkännande.
2015-01-18

  Popangelov VIP
Det här fångade mig... starkt och snyggt avslut.
2015-01-18

    Birgersdotter VIP
Berör mig
2015-01-18

  Johan Bergstjärna VIP
Jag känner så där med en "vän" just nu........... hej då......
2015-01-18

  bumerang
Ja, ont, ont gör det att läsa.
Känslan bor i skärsårens
smärtsamma förevigade ärr
som vi alla bär.
Att komma till en punkt och
tvingas vara förutseende.
Du berör med dina rader.
2015-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgliga ord...
2015-01-18

  Fem hjärtan VIP
Din text griper tag och berör på djupet!
2015-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgesång över en människa, som berör hjärtat.
2015-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Texten berör djupt inom!
2015-01-18

    ej medlem längre
Underbara rader, kramar
2015-01-18

    ej medlem längre
Underbara rader..
2015-01-18

    ej medlem längre
Åh så sorgligt, hjärtskärande rader - skulle vilja hålla om henne..
2015-01-18

  ULJO
En smärtsamt berörande text du bjuder på.
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love