Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förnimmer dig gör mig sedd väckt min blick


Gårdagens gåva

Så söt

Obeskrivlig

-Druvsav-

BOOM, knäpptyst!
Universum imploderar

Orolighetens epicentrum
omgav mig...

länge
_

höll krampaktigt din bägare

drack, tomhet
_

[grubblar]
_

Äter havre ur din hand

Ger balans åt magen

Är Glad -fronesis




Fri vers av sokrat
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-04-09 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sokrat
sokrat