Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smedja

Hammare, järn o städ

Kom, genom denna port träd

Du oändligt varma,
bränn i mitt hjärta arma!

Glödande ginstkol fördes till min läpp
du hungriga bergär vik hädan, mig släpp!

Hammare, järn o städ

Det är sav från livets träd




Fri vers av sokrat
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-27 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sokrat
sokrat