Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Missbrukar ofta ord, har svårt att tala när jag vill,


Om ni bara anade!

Adjektiven duger knappast
Språket saknar rättvisa ord
Endast fridfull glädje kan förnimma

De visa kan inte begripa det
Rika kan inte köpa det
Duktiga kan inte klara av det

Så lyssna till den sparv som drillar

Orolig är Hon, din vän
Längtan, så suktar Hon
Ja, en till kan förnimma, längtan!

Kom hem, jag väntar så!
Tomhetens rike har stupat
Jag har städat, ordnat fest, allt är klart
Så kom, ja kom, ja kom som du är!




Fri vers av sokrat
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-17 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sokrat
sokrat