Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken?

Är fördriven till fiendeland
Hukande smyger jag omkring
känslan av att vara jagad,
är aldrig trygg.
Brutus, Brutus, ack även du!
Mina drömmar är min framtid
men var är min framtid?
Är detta en boja för livet?




Fri vers av sokrat
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-10-13 17:52



Bookmark and Share


    L.I.E
ta reda på dina drömmar då ;)
bra dikt, riktigt fin lyric och smart skrivet
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

sokrat
sokrat