Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara dra

Kan vi inte bara dra
bara du och jag
dit ingen hittar oss
bara ett tag
Man kan ju inte bara rymma från allt förståss
men vi kan väl göra det ändå
bara vi två




Fri vers av Omedvetandet
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-18 14:42



Bookmark and Share


  amanda_panda
Tror alla behöver fly vardagen ibland...Längtansfull o bra text!
2015-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet