Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrd

Vi är inte kroppen..
Vi är hjärnan...

Kroppen är vår majornett




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-18 23:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mannen likaså

(eran majornett alltså)
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin