Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

 

En tomhet 
    mer som ett mellanrum
En tystnad 
    mer som en vila

En saknad 
   utan innehåll 
En längtan 
   utan riktning 

En ensamhet
   utan oro
En tillhörighet
   utan part

En undran
   inför det stora 
En trivsel
   i det lilla 

Var dag har sitt
  
Jag har mitt

 I dag,
       i går,
            i morgon 

 

 




Fri vers av häxängel
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-19 18:18



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Just så
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

häxängel