Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dränage och kaos


Hjälplöst känner han hur kraften, modet, lämnar honom. Hur hjärnan dräneras, hur allting bara rinner ur honom. Som när man häller vatten på grus och det bara silas igenom, försvinner.
Han blir apatisk, sorgsen, då han inte kan hindra att allt av omgivningsljud invaderar honom och slår ut hela hans försvar.
Att samtidigt varsebli allting från den akustiska miljön är tortyr.
Det finns bara ett sätt att komma undan.
Att fly. Att söka skydd.
Att söka tystnaden.




Övriga genrer av Ingmar Hård VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-19 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP