Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Till ett, vi två


håll om mig

håll mig
hårt


och sådär
oändlighetsnära



och tala om
hur vacker
och fin
du tycker jag är


så jag verkligen
känner att jag
finns här



smek mig rusigt,
omsorgsfullt

likt vårdagg
på skälvande grässtrå



och visa mig
din fulla åtrå


så vi kan brinna
innerligt och till
fullo


till ett,
vi två




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 264 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-01-19 14:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow! Du skriver så att man blir ordfattig själv..Helt underbart! Går rakt in i själ och hjärta <3 kram
2015-01-20

  louisegirl
Så innerligt vackert
2015-01-19

    Dan Myrbeck
Jättefint skrivet!
2015-01-19

    Birgersdotter VIP
Vacker innerlig text
2015-01-19

    ej medlem längre
Dina ord rör vid känslor som är starka och vackra.
2015-01-19

  älvdans
Så oändlighetsnära...... Jag kittlas av skälvande grässtrå när jag läser .... vackert utfört... Med känsla som lockar fram känslan tvåsamhet ...
2015-01-19

    ej medlem längre
En jättefin text med mycket känsla..
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell