Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den frånvarande stjärnan

Han frågar efter dig
han vill välja dig
han saknar dig

det finns inget värde i din tystnad
det finns inget värde i din kärlek

hans hjärta börjar byta ut dig
Ambivalenta möten
slutsats med idoldyrkan
men endast en illusion

Om karma existerar
vilken behållare tar emot

Men tack
för insikten
att ingen jävel kan komma emellan
ingen jävel, inte ens du
kan sabba mer
visdomen har segrat och kan aldrig raseras


hans frågor

kommer att ställas

utav dig

för sent




Fri vers av maia
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-19 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maia
maia