Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns inga svar

Tiden är vad den är
verkligheten har inga skynken

det bara är

Finns inga svar
vad livet har att ge
ej heller
hur man tar sig fram
det är bara att låta den ticka
sakta
för man vet tids nog
går allt
återigen
i baklås




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-19 23:07



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Kram
2015-01-20

  Lars Hedlin
Kramar om dig! <3
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson