Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon brukar vara en som du kan räkna med


Mer än en bästa vän

En flickvän

Den som värmer ditt hjärta i kalla vintertider

då vädret är passé

Den som alltid har älskat dig vad det än e´

Men på den sista tiden har hon förändrats

Betett sig jätte konstigt

Och du vet inte vad det e´

Tankar som går och gror inom dig och vägrar lämna

ditt huvud ifred

Så när du frågar henne lite lugnt om hon har träffat på

någon annan får hon genast gaddarna sina utåt

För bryskt svarar hon

Vad fan menar du med det

Vill du göra slut kanske

Nej, jag har inte träffat på någon annan, säger hon

utan att ens titta in i dina ögon

Utan att le

Men du är helt säker på att det är någonting

som hon inte förtäljer

Vilket gör dig sned

För nu känner du att något tråkigt med ditt förhållande

håller på att hända

Håller på att ske

Så nu vet du inte riktigt längre om hon är en

som du kan räkna med

En som du kan lita på

Och självklart är du ledsen över det

Ni kanske håller på att glida isär

Inte bra

För du som i henne fortfarande är så otroligt kär...

Ken Cassel
20/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-20 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel