Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto, taget i morse, på min morgonpromenad)


Blå gryning


möter havet
i gryningen

låter en mild
bris smeka
min kind

och sältan
från havet
skölja min
oroliga själ


gör mig redo
att möta dagen

med öppen
famn




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 214 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-01-20 10:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vackert , i bild och poesi, ja !
2015-01-21

    ej medlem längre
Fin text.
Härligt sätt att ladda inför vardagen
2015-01-20

    ej medlem längre
Vackra färger..och fin text..bra fotograferat ävenså!
2015-01-20

  Lars Hedlin
Underbar dikt! Tycker mycket om den ;)
2015-01-20

    ej medlem längre
Jättefin, både text och bild..
2015-01-20

  älvdans
Å som vanligt....... berörs jag sååå innerligt igenkännande i min själ....
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell