Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Över hela mitt väsen


det är som
att få en del
utav himlen
i knät


och bli
stjärnbeströdd
över hela ens
väsen



när du ser mig
djupt in i ögonen

och säger att
du förstår

och tar min hand
kramar den hårt


likt ljuset
från fullmånens sken



sprider värmen


som väver mig
trygg och hel
igen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 321 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-01-20 16:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Blir varm av att läsa denna! Så underbart öm och vacker! ;) kram
2015-01-21

  ULJO
Applåd för denna fina
2015-01-20

  stig wikman
FINT TERESIA.

Och vacker bild.

KRAM Å APPLÅD.
2015-01-20

    ej medlem längre
Underbara ord till en bild som känns trolsk.
2015-01-20

    ej medlem längre
Så fin så!
2015-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin ömsint dikt vilande i trygg famn.
2015-01-20

    Dan Myrbeck
Vackers sätt att säga hur mycket någon betyder.
2015-01-20

  älvdans
Måndansar i beundran till din vackerhet så nära i känslans mitt ...
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell