Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig fabulera mer

 

Skriv bilder i min saga

du vilda fantasi

tag vikt utav det kärva

och bind i eufori

den krans som jag skall bära

när min stund har stormat ner

då jag dyrt och heligt lovar

att aldrig fabulera mer.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-20 20:43



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Denna gillar jag!
2015-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP