Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det jag helst minns

Det tider finns
Som jag helst minns
varm asfalt
under mina fötter
min bara fot
i gräset svala mjukhet

Det tider finns
Som jag helst minns
Tussilagon jag plocka
vitsippan till mamma

Det tider finns
Som jag helst minns
När första snön kom
snöängeln jag gjorde
lovickavantens snöklumpar
Och yllefukt

Det tider finns

Som jag helst minns








Fri vers av Dito VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-21 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP