Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste komma och rädda mig


ifrån denna jobbiga tjej som bara är ute efter min grej

Hon som håller på och käka upp mig från topp till tå

Och när jag säger att jag inte är en sådan pojke

fortsätter hon ändå

Så kommer du inte snart och räddar mig

kommer det snart för mig att gå

Inget som jag då kan rå för

För så hon håller på

Och jag kan ju inte gärna bara börja slå på henne

Nä, det ligger inte i min natur

Ja, det hoppas jag i alla fall att du ska förstå

Så kom nu då

Kom och rädda mig från denna jobbiga tjej

då det är dig som jag älskar...

Ken Cassel
21/1-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-21 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel