Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag firar vi kramens dag och jag skänker idag en kram fylld av kärlek. Men sluta inte kramas för det. Kramas när känslan sätter in.


Kramas och stärk hjärtat.

 

Om du älskar nån,låt de få veta det speciellt idag.
Säg orden direkt till deras hjärta.
För många hjärtan är trasiga och sårade pga av orden de inte får höra.
Tala om kärlek idag, ge kärlek och lev i kärlek speciellt idag.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 405 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-01-21 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin!
2015-01-23

  Connie
Du underbara fina vän! Sänder dig ett fång kramar att ta vid behov.
Tusen kramar <3
2015-01-23

    ej medlem längre
Kram på dig kärleksängel <3
2015-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Kramar kan man inte få nog utav...
fin uppmaning...
2015-01-22

  Ljusletaren
Säger det varje dag till min man ;.)
Fast andra behöver alltid få en kram och därför så skriver jag alltid kram när jag skriver något/ kram
2015-01-22

    Birgersdotter VIP
Så fint....
2015-01-21

  Maria Sundelin VIP
Helt sant
Kramar
2015-01-21

  Rise Little One
Stor kram på dig vännen <3
2015-01-21

  Fem hjärtan VIP
Så fint! En stor varm kram till dig vackra ängel!
2015-01-21

  ULJO
Verkligen en bra dag
2015-01-21

  Johan Bergstjärna VIP
KRAM <3
2015-01-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Kram till dig, vackra ängel!
2015-01-21

  Johan-70
Kramar till dig, vackra ängel.
2015-01-21

    Dan Myrbeck
Vackra och kärleksfulla ord
som behövs på vår frusna jord.
2015-01-21

    Sefarge VIP
Vad härlig passande Dikt!
Och ute är det kramsnö
Just nu:))
2015-01-21

    ej medlem längre
Du får en kram så här för att du är en kärleksängel och mycket speciell..
2015-01-21

  louisegirl
Stor varm kram vännen <3
2015-01-21

  Angel of love
Lägger till lite i ingressen, självklart ska man alltid kramas om känslan finns där.
Kramas varje dag, kramas när du vill.

Alla dagar är en kramdag om man vill <3
2015-01-21

    ej medlem längre
Hur kan man ge en äkta kram som kommer inifrån hjärtat om man uppmanas att ge denna kram på en artificiellt bestämd "kramdag". Då kramas man inte äkta och spontant pga en känsla av kärlek utan snarare på en order som kommer utifrån - ej inifrån.
2015-01-21

    ej medlem längre
Tusen kramar till dig :)
2015-01-21

  Lars Hedlin
Stor varm kärleksfull kram till fina dig <3 :)
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love