Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln i mig



när den grå tystnaden
vilar inom mig
och jag inte riktigt finner
orken att säg
hur mycket jag älskar dig


kan du då
se ängeln i mig
som nynnar vackra
kärleksord


likt färgsprakande
vårsång



kan du då förnimma
ängeln i mig
som kysser dig
från silvergrå tinning
ner till muskulös vad


för att njuta varje millimeter
av det vackra du är


kan du då, i tystnadens timme
se ängeln i mig
som kärleksbudskapet bär




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 388 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-01-21 19:50



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Vackert :)
2015-01-26

  tony björk
läste den samtidigt som jag lyssnade på Thåströms nya singel Kom med mig och jag föll in i din dikt som kärleken i livet. Tack!
2015-01-26

  Linda CH VIP
Mycket vacker kärlekspoesi!
2015-01-26

    ej medlem längre
Änglafina ord.
2015-01-23

    Dan Myrbeck
Hoppas vi alla har
en kärleksängel
inom oss.
2015-01-22

  Lars Hedlin
Behövs inte ord mer än "Jag ser" kram :)
2015-01-22

  Jack E. Gladh VIP
Bra grund för en
utomordentlig dikt.
2015-01-21

    ej medlem längre
Underbart fint skrivet..
2015-01-21

  ULJO
Säger bara en sak, magi.
2015-01-21

    ej medlem längre
Guldpoesi!
2015-01-21

    ej medlem längre
Oh, så oerhört vackert
2015-01-21

  älvdans
Ryser sådär att håren reser sig av din ömtåliga vackerhet i denna text ...
2015-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell