Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter 2015


Det snöar idag

vi pulsar fram längs en oplogad stig

Andedräkter som svävar uppåt

en flyktig kyss bland snöflingor




Vi stannar upp och håller varandra hårt

kramsnö...




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-21 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus